Personal Training

Slide personal training

Tänk om du skulle ha en person som hjälper dig med hur just din träning kan bli roligare och effektivare, som peppar dig när du känner dig lite omotiverad och som jublar tillsammans med dig när du når målen.

Jag, Tomas Siltanen, är utbildad licensierad personlig tränare och har kunskap om träning, kost och motivation. Med min hjälp får du trygghet i din träning och minimerar risken för onödiga skador.

Träning och kost hör ihop
Som personlig tränare skapar jag träningsprogram och kostråd för att du ska nå dina mål. Du kommer få stöd och hjälp när det behövs som mest, tillsammans hittar vi vägen till dina mål.

Vi utgår från dig
När vi gör ditt träningsprogram utgår vi från just dina förutsättningar. Jag skräddarsyr ett träningsprogram enligt dig och dina behov. Kanske du vill höja din kondition, ändra på din hållning, öka din balans, ändra på din vikt, bli starkare, lära dig äta och träna rätt? Tillsammans sätter vi upp mål. Jag som personlig tränare är med dig under träningspasset och peppar dig så att du orkar mer och mer. Hur mycket du vill att jag ska vara med under passet väljer du själv. Jag vill att träningspassen ska kännas rätt för dig. Tillsammans följer vi med dina resultat så att du enkelt kan se dina framsteg. Efterhand utvecklar vi träningsprogrammet så att du hela tiden får nya utmaningar.

Så här går det till
Vi börjar alltid med en behovsanalys. Du får berätta vad och hur du har tränat tidigare och om du har några sjukdomar eller skador som påverkar din träning. Vi går igenom hur din vardag ser ut, vilka möjligheter du har att träna, vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Träff

Ingår en träningsträff med Tomas

50 €/gång

Träningsprogram + 1 gång med Personal Trainer

90 €

Nybörjar-paket

Träning 2 gånger per vecka med Personal Trainer i en månad

300 €

Share This

Share this post with your friends!

Shares